Rogue
+4
Geymaster
Nikolasus
Baltazar
gRiM
8 posters
Rogue
Kratko i jasno zabadaju i jedna su od najjacih klasa
gRiM- Adv Member
- Broj poruka : 205
Datum upisa : 18.01.2008
Re: Rogue
Nebih se slozio da zabadaju rogue a sa ovim bi se slozio da su od jacih klasa posto sam sad ovaj novi server krenuo sa rogue 30 ivl i dosad mi se se mogu reci dopala klasa !!!
Sa rogue sam poceo jel sam video kako moj brat igra prosli server sa rogom zvao se GEYMASTER pa sam pokusao da za promenu warlocka malo uzmem rogu
Sa rogue sam poceo jel sam video kako moj brat igra prosli server sa rogom zvao se GEYMASTER pa sam pokusao da za promenu warlocka malo uzmem rogu

Baltazar- Member
- Broj poruka : 109
Datum upisa : 31.01.2008
Pa veruj mi rogues su najjaci critujen nekog iz abusha on ni neskonta sta se desilo samo mu pise u are dead

gRiM- Adv Member
Pa jel moras imati dager da bi udario ambus u desnoj ruci ! 

Baltazar- Member
Da dagger moras imati u Main hand ili nista od ambusha 

gRiM- Adv Member
Nema sanse,rogue je najjaci u borvi protiv mageva i nikog vise.
Paladin,Warrior-Arms ,warlock i ostali ga skrljaju dok kaze KEKS

Lol ako je to istina onda cu te poljubiti u dupe
gRiM- Adv Member
Ajd,vidimo se sa mojim Palom,pala je najjaci na serveru,ne postoji vise hibridni lik od njega,sve moze
Mene je smor igrati sa paladinom nema nikakve magije za napad samo bafove i hilove !
Baltazar- Member
Pa zapravo imam on one njegove judgemente sa kojima radi prilicno veliku stetu ima onu vatru sto baci i nemogu se vise setiti ni jedne 

gRiM- Adv Member
Nikolasus ::Nema sanse,rogue je najjaci u borvi protiv mageva i nikog vise.
JA SAM SA SVOJIM ROGUOM KIDAO SVE .....PO MENI JE ROUGU NAJACI PROTIVNIK PALADIN I PRIST................ALI AKO ZNAS DA IGRAS MOZES IH SVE SJEBATI NA RAZNE NACINE.................

Geymaster- Member
- Broj poruka : 10
Tu si u pravu rougueovi su zabadasi samo treba znati igrati sa njima i mozes svakoga ubiti 

gRiM- Adv Member
Rouge-a moze i mage da saspe,ali dobar frost mage lako moze rokne rogu
Apocalypse- Member
-
Broj poruka : 146
Godina : 28
Datum upisa : 17.05.2008
Evo da vas pozdravim,novi sam:D
Imam locka,rogua i pally...
Da vam kazem najvise mi se svidio rogue.
Lock moze da ubije samo one klase kao sto su (prist,mage,pally i lock),protiv rogua su preslabi,imaju slab armor,a to je rogu najsladje:D
Pally jest protiv rogua dobar ali nije lagano.Slabi su protiv pristova,magova mozda i shamana...Ove ostale je lagano:D
Eh sad rogue,imam rogua i nema koju klasu nisam pobjedjivao,ali gotovo nikad od paladina nisam izgubio,od locka da ne pricam na cheap ih ubijem(mislim i kada bi bio afk,ne bi imali sanse:D),rogu protiv rogua ti je ko prvi sap,inace su human rogue u prednosti,zbog preperation.
Ali za rogua moras biti brz na tast.
Evo jednog mog druga iz guilda koji isto tako medju najboljim roguima na serveru.(ja sam slican,samo malo bolji:D)
Imam locka,rogua i pally...
Da vam kazem najvise mi se svidio rogue.
Lock moze da ubije samo one klase kao sto su (prist,mage,pally i lock),protiv rogua su preslabi,imaju slab armor,a to je rogu najsladje:D
Pally jest protiv rogua dobar ali nije lagano.Slabi su protiv pristova,magova mozda i shamana...Ove ostale je lagano:D
Eh sad rogue,imam rogua i nema koju klasu nisam pobjedjivao,ali gotovo nikad od paladina nisam izgubio,od locka da ne pricam na cheap ih ubijem(mislim i kada bi bio afk,ne bi imali sanse:D),rogu protiv rogua ti je ko prvi sap,inace su human rogue u prednosti,zbog preperation.
Ali za rogua moras biti brz na tast.
Evo jednog mog druga iz guilda koji isto tako medju najboljim roguima na serveru.(ja sam slican,samo malo bolji:D)
Djuka- New Member
- Broj poruka : 1
Datum upisa : 27.05.2008
Ajde dodji sa roguom na alpha wow mogu da pojedem rougua sam mojim frost mageom,nema sanse
Apocalypse- Member
-
Broj poruka : 146
Godina : 28
Datum upisa : 17.05.2008
Oces ja da dodjem na Alpha WoW ? Da pregazim cio server , a ne tebe.
Andreye- New Member
- Broj poruka : 1
Datum upisa : 22.06.2009
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|