Stigao je Apocalypsa beware!!!
:: Forum :: Predstavljanje
Strana 1 od 1
Stigao je Apocalypsa beware!!!
Cao sa ima evo ja danas pocinjem na ragecraftu,necu se puno hvaliti jer ja se pokazujem delima a ne recima onaj Karzhul je bio moj komsija i sad se preselio fala bogu ceo da me smarao da igra kod mene wow,a sad kad je otiso mogu da se nakacim i budem nolifer.
Apocalypse- Member
-
Broj poruka : 146
Godina : 26
Datum upisa : 17.05.2008
Re: Stigao je Apocalypsa beware!!!
RaGECRAFT je trenutno offline,posto stavljaju patch 2.4 pa cemo da vidimo ,dosao si taman na vereme 
Samo reci sta ces biti,i koje ime,posto mislim da je to tvoje zauzeto,a mi svi igramo u Alliace

Samo reci sta ces biti,i koje ime,posto mislim da je to tvoje zauzeto,a mi svi igramo u Alliace

Nerazumes nisam doso da igram ja igram na AlphaWow-u,realmlist je logon.alphawow.net
Server je bolji od ragecrafta(igrao sam na ragecraftu 2 nedelje)na ovom serveru su bolje stvari tako da pozivam sve sa ovog foruma da dodju na Alphawow,btw ja igram u hordi kao i par mojih drugova pa dodjite ako ocete.Odusevicete se
Server je bolji od ragecrafta(igrao sam na ragecraftu 2 nedelje)na ovom serveru su bolje stvari tako da pozivam sve sa ovog foruma da dodju na Alphawow,btw ja igram u hordi kao i par mojih drugova pa dodjite ako ocete.Odusevicete se
Apocalypse- Member
-
Re: Stigao je Apocalypsa beware!!!
Jos kad bi mogao da se registrujem ,hm....
Da to je malo veci problem mogu ja napraviti 1 account a onda ovaj come sam napravio napravi nekog levog heroja i trazi invite code i tako neka siri dalje,javicu vam cim uspem da skarabudzim nesto
Apocalypse- Member
-
molim vas :'(
molim vas treba ,i acc na tom serveru
ako mozete napravite acc i posaljite mi informacije, upotrebite mail waterlord93@gmail.com ako nemate ideju za username upotrebite fenix

waterlord- New Member
- Broj poruka : 1
Datum upisa : 23.12.2008
:: Forum :: Predstavljanje
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|